Ebeneser Voluntary Service ry

Olemme yhdistys

Ebeneser voluntary service ry. perustettiin vuonna 1971 tukemaan lähetystyötä. Rahaa tarkoitusta varten saatiin kirpputorin kautta. Rinnalle kasvoi vuonna 1975 kristillinen kirjakauppa ja kahvila.

Sijaitsemme Neristanissa, Kokkolan vanhan kaupungin sydämessä 

Kaupan sisällä pääset tutustumaan yli satavuotiaaseen hirsitaloomme, joka on yksi vanhan kaupungin suurimmista puurakennuksista. 

Yhdistyksen tarkoitus

Yhdistyksen päämääränä on tukea kristillistä lähetystyötä: 
 • Pitämällä kristillistä materiaalia tarjolla.
 •Toimimalla yhteiskristillisenä kohtaamispaikkana.
 •Taloudellisesti ja aineellisesti. 

Arvomme

Toimimme yhteiskristillisessä hengessä edustamatta mitään yksittäistä tunnustuskuntaa. Jokainen yhdistyksen jäsen kuuluu kuitenkin johonkin kristilliseen seurakuntaan, joka on hänen oma hengellinen kotinsa. Toiminnan lähtökohtana on kaikille kristityille yhteinen perusta, joka löytyy Raamatun ilmoituksesta ja jonka ydin on ilmaistu Apostolisessa uskontunnustuksessa. Raamattu on Jumalan ilmoitus ihmisille, Jumalan Sanaa, joka siksi on auktoriteetti, virheetön ja aina ajankohtainen.

Lähetystyö

Lähetyskäsky on annettu jokaiselle kristitylle. Kristillisenä järjestönä tahdomme olla edesauttamassa lähetyskäskyn toteuttamisessa, mm. pitämällä tarjolla kristillistä materiaalia lahjoiksi ostettavaksi ja asiakkaille omaksi rakennukseksi, sekä tukemalla lähetystyötä taloudellisesti.

Luotettavuus ja avoimuus
Jokainen meistä kantaa vastuun omasta vastuualueestaan niin, että olemme toistemme luottamuksen arvoisia.